Upravit stránku

Zakladatelka Jana Novotná v dětství snila o vlastní cukrárně, kde bude prodávat vlastnoručně dělané dorty a bude přinášet lidem radost a potěšení. Ve svém předchozím zaměstnání coby šéfkuchařka exkluzivního pražského hotelu nebyla spokojená. Chtěla si dělat věci po svém, ale jako maminka čtyř dětí věděla, že vlastní podnikání vyžaduje maximální nasazení, kterému nebyla schopná tehdy dostát. Od té doby uběhlo hodně času a její sen se splnil. 

První cukrárnu a zmrzlinárnu pod názvem Zmrzlina Zaječice otevřela v roce 2016. Od začátku věděla, že nechce dělat věci „jenom jako“. Že do toho chce jít naplno, s těmi nejlepšími surovinami. Věřila, že její zákazníci dokáží ocenit kvalitu, řemeslnou zručnost a lásku, kterou do svých výrobků vkládá, a to se jí podařilo. Jana brzy získala věhlas, daleko přesahující hranice Pardubického kraje. Založila značku Epifany Patisserie, jejíž název Epifany pochází z anglického epiphany tedy prozření. Přesně to zažijete při prvním ochutnání jejich výrobků. Značka staví na kvalitě a precizní ruční práci. To však vyžaduje úsilí, velké množství času a peněz. Ale stojí to za to, protože dělá práci, kterou miluje a která jí dává smysl.

Stálý příval nových i stávajících zákazníků je pro Epifany Patisserie motivací a závazkem udržet své vysoké standardy a pokračovat v úsilí přinášet lidem mimořádné chuťové zážitky.

zakladatelka Epifany

Naším cílem je připravit vám chuťový zážitek, který si podmaní všechny smysly. Kromě vybrané lahodné chuti, se pokocháte estetickým vzhledem a vůní, která vás zanese daleko od všednosti. Snažíme se být precizní a do své práce dáváme celou svou duši a lásku k dobrému jídlu a cukrářskému umění.

Nejvyšší kvalita je základ pro všechno, co děláme

Klademe velký důraz na výběr surovin z prvotřídních zdrojů. Do dezertů používáme například 100% ořechové pasty, čokoládu z Francie nebo pravou vanilku z Madagaskaru. Nepoužíváme žádné náhražky nebo dochucovadla. Zákusky a dorty vyrábíme ručně, proto je každý náš kousek jiný a osobitý.

 

 

Náš sortiment je bez omezení

Naše nabídka je pro každého. Řada našich dezertů je díky výběrovým ingrediencím vhodná pro vegany, vegetariány a pro zákazníky s potravinovými alergiemi, celiaky nebo diabetiky. Zároveň neztrácí plnohodnotnou chuť ani pro běžné zákazníky.

S láskou a vděčností

Vyznáváme otevřenost, transparentnost a komunikaci. Mluvíme se zákazníky o svých výrobcích a o původu ingrediencí. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a odmítáme ty nabídky, které se s našimi principy neslučují. Zároveň se chováme s respektem k sobě navzájem, k našim partnerům a k prostředí, ve kterém žijeme.